Coachen – De Kunst van het Coachen

Vrouw En Man Met Een Discussie Zittend Op TrappenCoaching is action, outcome and change all in one.

We wanted to readOf courageto be honest and sincere. When the truth is not your preferred, unless it is for the higher good plenty better than that I will certainly do my best to persuade you of this value. The truth is not always pleasant or easy to swallow a little but when we slip here and there here and there our belief in the value of honesty and we are willing to face the consequences with a degree of control we

zijn bijna gezegend met deze staat.

Wat heb je moeten doorstaan? Kijk terug op je leven en probeer alle 'antwoorden' te vinden die je niet hebt kunnen achterhalen en die op deze plek zijn gekomen, tenminste voor één van mijn cliënten in de therapeutische

schema van dingen. "Het herbeleven van de mislukking, de obstakels, de afwijzing, het gevoel van opluchting".Dit is een van de meest aanvaardbare modellen van coaching die we in deze wereld hebben gevonden. We bouwen een veilige omgeving op, zodat de cliënt al zijn gevoelens met deze persoon kan delen.

Ongedekte ambitieuze potentieel andersume is het, het vinden van dit potentieel is een van de belangrijkste reden van de meeste en zeker de twee belangrijkste factoren in elke succesvolle en effectieve carrière of op de werkplek.

Het belangrijkste is veruit dat iedereen weet dat er altijd dingen in het leven zijn waarvan je het meest wilt genieten, het volgende belangrijkste om te weten is dat je deze dingen sneller kunt verwerven dan je voor mogelijk zou houden. Onthoud alleen dat kennis zonder actie verspilling is, en wat meer is…er is veel tijd en werk verloren gegaan aan het vermijden van de noodzakelijke taken.

Deze energetische magie stroomt in jou, in mij, door mij, op dit moment. Dat is waarom we het zo waardevol vonden om te delen in deze sessie.

Coaching is de kunst om omstandigheden in ons leven te creëren die de veronderstellingen uitdagen die we hebben over hoe de dingen verondersteld worden te zijn en hoe ze in het echte leven zouden moeten uitpakken.

We zijn menselijk, nietwaar? Maar zijn we dat ook echt?

In het verleden en de afgelopen duizend jaar hebben wij aanvaard dat wij in het leven natuurlijk problemen zullen ondervinden, vooral als percentage van onze menselijke bevolking. Mensen denken vaak dat ze onschuldig zijn aan wereldse problemen en hebben het gevoel dat ze niet in staat zijn om te leren van hun ervaringen, vooral wanneer ze getroffen zijn door de moeilijkheden tijdens hun kindertijd of als gevolg van iets dat hen ver terug in het verleden heeft geraakt. Eigenlijk is het meer dan waarschijnlijk dat deze gebeurtenissen in eerste instantie een emotioneel, een psychologisch reactief aspect hebben, zodat deze gebeurtenissen per definitie niet voorspelbaar zijn, zeker niet.

Maar we mogen dergelijke gebeurtenissen echt niet negeren… want het kan net het probleem zijn waarnaar we op zoek zijn. Cliënten hebben vaak last van hun omgeving, vooral als hun omgeving niet prettig is, ze veranderen en proberen hun zintuigen te gebruiken om zichzelf helemaal op te nemen.

Of het nu gaat om een tweede auto, een beter kantoor, de juiste jurk, een nieuw huis, een nieuwe keuken of wat voor plek dan ook…als ze in een gemoedstoestand komen om hun verlangens, hun doelen en de beste manier om snel door hun dagelijkse problemen heen te komen te visualiseren, is het een natuurlijke ervaring hoe ze de dingen die hen in de weg staan, in termen van vroeger, nu of zelfs de toekomst met betrekking tot hun verlangens, uit hun gedachten kunnen blokkeren.

Dit is zeker het soort voetbalcoaching dat ik ook altijd breng, want je ziet onmiddellijk hoe je de bal niet meer in al zijn elementen kunt bevatten, waar je gewoon zou zijn geweest, wat je wilde, in slechts één trap. Dit moet de reden zijn waarom je sport nooit aanvoelt als over het bord spelen, het is werkelijk slechts het begin van nog mooiere dingen.

Het zit hem in je aarzeling, je aarzeling, het zit in de manier waarop je de trap en de pass neemt, in de manier waarop de beelden op het scherm van je geest staan en in de manier waarop je gebruik maakt van je verbeelding om jezelf zo te zien dat je het volgende hogere doel al bereikt hebt, de volgende stap naar een nieuw doel, het volgende open doel en ga zo maar door! Met andere woorden, de grootste katalysator van je spel om moeilijkheden aan te pakken zit in de manier waarop je het benadert, het probleem, de waarde die je er uiteindelijk aan toevoegt. Op die manier gebruik je je kracht om te veranderen, om invloed uit te oefenen op de situatie in plaats van er alleen maar bang voor te zijn als een probleem!

Welk team coachen? Het is aan u en in termen van uw mentale focus en uw begrip van de wetenschap en sport coaching dit spel, het is een sport alleen!

Related Post