Hoe kies je een universiteit voor je diploma?

Verzorging

Hoe kies je een universiteit voor je diploma?

Tandheelkunde is een enorm vakgebied met talloze takken. Het werk dat een tandarts doet kan zeer complex zijn en vereist daarom veel opleiding. Meestal verdienen tandartsen die zich specialiseren in een bepaalde tak van de tandheelkunde, bijvoorbeeld een kindertandarts of een tandprotheticus, veel geld. Zij krijgen hun opleiding aan gerespecteerde hogescholen en universiteiten, en worden daarna professioneel tandarts.

In de Verenigde Staten is bijna 11 procent van de erkende tandartsen specialist, d.w.z. arts in een tandheelkundig specialisme. Een procent is echter zeer laag. Toch vertegenwoordigen tandheelkundige specialismen ten minste tweederde van het totale tandheelkundige werk, dus als je tandarts wilt worden en je hebt je door de staat goedgekeurde diploma binnen, dan kun je net zo goed naar de dichtstbijzijnde tandheelkundige school in je omgeving gaan en je diploma halen. Dit geeft je niet alleen een voorsprong op je concurrentie, je krijgt ook gratis tandheelkundige werk gedaan tegen een gereduceerd tarief.

Hoe kies je een universiteit?

Het kiezen van een universiteit voor je studie is al zenuwslopend genoeg, maar het kiezen van een universiteit voor je bachelordiploma is nog angstaanjagender. De meeste scholen beschouwen binnenkomende aanvragers als iemand die zich typisch in de eerste klas van de Myers-Dallasieve universiteit bevindt en klaar is om een tandheelkundige studie aan te vatten. Toelating tot de meeste scholen is echter concurrerend en je kunt het net zo goed zo goed maken als je kunt over de hele linie.

De uitsplitsing van de eerstejaars beugel

De uitsplitsing van de eerstejaars beugel

De ultieme eerstejaarsschaal

De gedeeltelijke eerstejaars beugel

Eerstejaars beugel

Oplossingen voor de Freshman bracket

De toewijzing van plaatsen op uw lijst met eerstejaars

Je eerste eerstejaars lijst

Als je eenmaal afgestudeerd bent, ben je vrij om te kiezen welke universiteit je wilt. Je kunt ook besluiten om te veranderen nadat je je diploma hebt gehaald. Natuurlijk is toegelaten worden tot een geaccrediteerde hogeschool of universiteit slechts de helft; de andere, even belangrijke helft is hard werken. Je moet de toelatingstest voor tandartsen afleggen1. Het examen bestaat uit drie delen: een schriftelijk deel, een praktisch deel en een afasisch deel. Alle punten van het schriftelijk gedeelte moeten aan het eind van de vierjarige periode worden behaald. Van de tweederde die het tot het Diss-spoor haalt, haalt de beste twee procent het tot het Braak-spoor, en de knapste Trimester-aspiranten halen de eindstreep!

Aan het eind van het vierjarige traject, dat neerkomt op ongeveer aimester-werk, word je toegelaten tot de tandheelkundige opleiding. Je bent nu ingeschreven in een aabereidings-spoeling-om-het-geluk-niet-te-witten-school en een aacenture-programma. Nu is het dus wachten op de Elite-minderheid die de onbetaalbaar dure en overweldigende kandidatenpool vormt.

Als je zoals de meeste achttienjarigen bent, heb je nu ontdekt dat er een klein nadeel is aan het toetreden tot de eliteminderheid: een Invisalign-beugel. Invisalign beugels zijn het vrijwel onzichtbare, heldere alternatief voor de metalen en rubberen beugels die beide worden gebruikt om tanden te verplaatsen. Bij het maken van een Invisalign-beugel maakt de orthodontist gebruik van geavanceerde technologie bij het frezen van de juiste pasvorm voor de drager. Invisalign beugels zijn het meest volledig aanpasbare mondstuk dat momenteel beschikbaar is. Er is geen andere beugel in dezelfde soort situatie die zo’n beslissende invloed kan uitoefenen op het uiterlijk van uw glimlach. Waarom zou u zich laten onderwerpen aan het uiterlijk van een puber met een metalen beugel die er zeker uitziet als iets van een volwassen tegenhanger?

Als u het gevoel hebt dat u echt het uiterlijk van uw glimlach wilt verbeteren, dan wilt u misschien onderzoeken of tanden bleken ook een mogelijkheid is. Het is een feit dat tand-whitening behandelingen zeker effectiever zijn dan het gebruik van normale producten om tanden te behandelen – maar niet zo effectief als een van de andere twee opties. De meest grondige behandelingen om tanden te bleken kunnen alleen door een tandarts worden uitgevoerd. Toch kost een puur esthetische behandeling zoals een fineer meestal niet meer dan $500 en niet meer dan $1000. Er zijn ook nog andere behandelingen zoals strip whitening en gel whitening die aanzienlijk minder kosten dan laser whitening maar misschien wel vergelijkbare resultaten opleveren.

Als geld geen probleem is, dan is het laten bleken van uw tanden door de tandarts of een professionele cosmetische tandarts zeker een te verkiezen alternatief voor zowel de laserbehandeling als de witmakende producten. We leven immers in een zeer beeldbewuste maatschappij en door ons gebrek aan scrupules willen we onze sociale tekortkomingen niet laten zien. Het zou zeker niet de moeite waard zijn om iemands carrière en reputatie op het spel te zetten door zich op te dienen.

Related Post