Traumaprotocol

Trauma, Injured, Violence, Tear, Traumatized, Pain

We zoeken naar nieuwe perspectieven en het vermogen om anders te denken in verband met de toepassing in de echte wereld. Om deze rol te kunnen vervullen, hebben we jouw deelname nodig, je brengt je best en je unieke vaardigheden.

Op basis van de ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan, geloof ik dat de enige manier waarop we kunnen slagen in het leveren van de unieke en effectieve diensten en programma's die we hebben, is door een voortdurende evolutie van onze processen te hebben. Daarom is uw deelname aan en inzet voor nieuwe en innovatieve activiteiten, evenals cursussen, tools en modaliteiten, een zeer belangrijk ingrediënt voor succes.

Bovendien zijn al onze trainingssessies ontworpen als praktische trainingservaringen. De teambenadering beperkt helaas de trainingservaring binnen de club tot ongeveer 15 minuten. Ons doel is om het succes van alle teamleden te vergroten. Dit omvat alle niveaus: managers, trainers, spelers, kopers, vrijwilligers, leveranciers, familieleden, tussen leden en de clubs. In plaats daarvan moeten we verder gaan dan onze clubmuren om beter geïnformeerd en voorbereid te zijn.

We gebruiken een verscheidenheid aan technieken en methoden om het programma voor elk individu te ontwikkelen. Zonder extra kosten bieden we een overvloed aan tools, informatie en ondersteunende diensten om het succes van elk individu bij het bereiken van zijn/haar doelen volledig te vergemakkelijken. Tegen een betaalbare prijs en binnen het bereik van al onze clubleden, bieden we een programma dat is ontworpen om de deelnemers bewust te maken van de voordelen van deelname aan fitness op alle niveaus. Bovendien bieden we elk individu de mogelijkheid om persoonlijke ontwikkelingen door te voeren en zo goed mogelijk te worden in wat ze doen

Traumaprotocol

.

In ruil daarvoor verwachten we een toename van het zelfvertrouwen, de algehele fitheid en het vermogen om elke situatie met torenhoog vertrouwen aan te kunnen, wat ook zal doorwerken in andere aspecten van hun leven. Kortom, we wilden iedereen helpen individu om van zijn/haar eigen gezondheid een prioriteit in hun leven te maken, en daardoor een platform te bieden dat hen in staat zal stellen een gezonder en productiever leven te leiden. Daarom zien we de creatie van een interne omgeving die teamwerk, communicatie, strategie en competitie aanmoedigt, in plaats van een "werk voor mij/ons" of "werk tegen mij".

Wat kunt u halen uit een training bij ons? We zien drie specifieke voordelen van training bij ons.

Onmiddellijk ATP-herstel Dit is het meest voor de hand liggende voordeel van werken met ons, dat u onmiddellijk meer uithoudingsvermogen zult ervaren. Om voor de hand liggende redenen moet uw lichaam 2-3 dagen na de operatie op de een of andere manier herstellen. Tot die tijd moet u een van onze twee algemene ATP-hersteltechnieken gebruiken, d.w.z. het innemen van MSM en snel aflopende koolhydraten, of het innemen van oligomere ATP-afname en snel aflopende koolhydraten. Door deze uitputting van koolhydraten kan uw lichaam zijn glycogeenvoorraden onmiddellijk aanvullen om de levering van glucose mogelijk te maken. Hierdoor worden je ATP-niveaus onmiddellijk weer aangevuld, zodat je lichaam tijdens de herstelfase kan blijven functioneren.

ATP en vermoeidheid Dit brengt ons bij een andere gemeenschappelijke zorg van veel stagiaires. Als je kijkt naar de methoden die we hierboven hebben gebruikt, zou je slanke lichaamsbouw redelijk constant blijven gedurende de hele 9-12 weken van weerstandstraining. Dit is echter waar de vermoeidheid van uw lichaam u uiteindelijk zal scheiden van uw inspanningen. Bij het uitvoeren van lichtere gewichten en grotere herhalingen, zult u uw hoofd leegmaken. Maar als je die 2-3 daagse pauze neemt tussen je weerstandsinspanningen, overboord gaan met volume, zal je ervoor zorgen dat je ATP-niveaus dalen en je spierbanen denatureren.

Terugkomend op ATP, wil je ook de effecten van deze verbeterde levensvonk in een veel groter geheel bekijken. Beschouw je lichaam als een complex systeem met veel bewegende delen. Wanneer uw spier-ATP-niveaus laag zijn, is uw immuunsysteem meestal ook vrij laag. Dit kan ertoe leiden dat u last krijgt van depressie, of een verminderd libido, constipatie, anorexia, enz. Wanneer u uw ATP-telling voldoende verhoogt, kan uw lichaam spiereiwitten produceren, wat resulteert in uw overtroefde menselijke groeihormoon, en u zult uw libido vinden en uw vermogen om seksueel opgewonden te raken zal toenemen.

Zoals wij inwoners van Ohio weten, zijn we gezegend om te leven in een levendige, energieke, snelle, wetenschappelijk bewezen levendige stad vol met fitness-opties. Profiteer dus van de ongelooflijke mogelijkheden die deze stad te bieden heeft en word fit. Waarom niet vandaag beginnen?

Related Post